vineri, 5 decembrie 2008

Prezentare şi dotări în cadrul Centrului

CENTRUL Sf. LEONARD MURIALDO este o structură modernă, dotată corespunzător şi destinată desfăşurării unor activităţi şi proiecte care urmăresc binele superior, educarea şi formarea copiilor şi tinerilor.

Dispune de o bază de recreere şi socializare la cele mai înalte standarde iar prezenţa personalului specializat şi angajat în diferitele activităţi, este garanţia calităţii şi performanţei serviciilor oferite.


În vederea îndeplinirii în condiţii optime a activităţilor şi pentru a răspunde în mod adecvat exigenţelor şi nevoilor fiecărui copil şi tânăr, Centrul este dotat cu:

2 terenuri sportive, unde se poate juca: fotbal, handbal, volei, baschet, tenis;







1 Sală de jocuri - ”Sala bucuriei”, cu posibilitatea de a juca: tenis de masă, fotbal de masă, hochei de masă, tam tam, darts, rummy, domino, table, şah, cărţi de joc;






1 punct de prim ajutor;

1 birou de management;





1 cancelarie pentru discuţii, colocvii, întâlniri etc.



Sali de studiu cu o capacitate maximă de 50 de locuri individuale;


1 salon multifuncţional ”Sala prieteniei”, utilizat pentru servirea minuturilor reci şi calde, pentru unele activităţi de lucru manual, ludice şi recreative, ascultarea muzicii, dans, pentru proiectarea şi vizionarea unor documentare, filme, sărbătorirea zilelor de naştere, mici spectacole şi reprezentaţii cultural-educative etc.



1 bucătărie pentru pregătirea gustărilor şi a minuturilor reci şi calde etc.


Cum poţi ajunge?



1a variantă:De pe şoseaua E 85, venind dinspre Bacău și ajungând în faţa Hotelului Roman se virează la dreapta spre Episcopie pe strada Alexandru cel Bun, aprox. 200 m.
La bifurcaţia drumului din faţa Episcopiei se virează stânga şi se coboară pe strada Traian până la întâlnirea cu str. Vasile Lupu unde se virează la dreapta, aprox. 270 m. Se parcurg pe strada Vasile Lupu aprox. 250 m după care se virează stânga pe Str. Moldovei.
La 50 m pe partea dreaptă la nr.6, este sediul Comunităţii “Iosefinilor lui Murialdo” şi al Fundaţiei Leonardo Murialdo, filiala Roman. Bine ați sosit!

2a variantă:Coborând spre Poliţia municipiului Roman, se vireză dreapta pe Str. Vasile Lupu care duce spre fostul Ștrand al oraşului sau spre puntea de la Cotu Vameş. Se trece de intersecția celor 5 drumuri și se continuă în total aprox. 700 m după care se virează stânga pe Str. Moldovei, iar după aprox. 50 m pe partea dreapta se află sediul Comunităţii “Iosefinilor lui Murialdo” şi al Fundaţiei Leonardo Murialdo, filiala Roman. Bine ați sosit!

3a variantă:De pe strada Bogdan Dragoş din apropierea bisericii Inima Neprihănită a Mariei, se virează pe str. Renașterii care duce la bazarul din Roman. Se parcurg aprox. 100 m, după care se virează a doua stradă la dreapta, pe str. Matei Millo şi se parcurg aprox. 700 m, urmând sensul de mers al străzii, prin faţa fostului cartodrom din Roman, tot pe partea stângă se află sediul Comunităţii “Iosefinilor lui Murialdo” şi al Fundaţiei Leonardo Murialdo, filiala Roman. Bine ați sosit!


Intrarea în Centru...










Un comentariu:

Anonim spunea...

Felicitari pentru initiativele demne de toata lauda crestineasca pe care mereu le initiati! Felicitari pentru un blog foarte bine organizat! Dumnezeu sa va ajute sa puneti mereu bun inceput in tot ceea ce faceti!